oppussing

Forbrukslån og oppussing

Forbrukslån kan brukes til mange ulike prosjekter om du trenger finansiering og uansett om det kun er for en kort periode. Noen prosjekter er kanskje mer fornuftige enn andre og ønsker du å finansiere innkjøp av en ny garderobe eller en ferietur til Hawaii, så bør du tenke deg om en ekstra gang. Forbrukslån koster penger og bør derfor brukes med omtanke.

 

Oppussing

Når du eier din egen bolig, så er det før eller siden behov for å pusse opp, enten innvendig eller også utvendig om du bor i enebolig. Oppussing rommer mye forskjellig og kan være alt fra maling av soverommet til nytt kjøkken. Det kan også hende at du ønsker å legge nytt gulv i stuen, rive ned en vegg eller erstatte de gamle og slitte møblene med noen nye og mer tidsriktige. Oppussing utendørs kan være at du må legge nytt tak, siden de har en lei tendens til å ikke vare for evig, bytting av plattingen på terrassen eller legge fliser i oppkjørselen. Noe av dette vil være en fornyelse av det gamle, mens andre oppussingsprosjekter kanskje er noe helt nytt dere skal gjøre med boligen deres.

Uansett hvordan dere skal pusse opp så vil det alltid lønne seg enten på grunn av at boligen beholder verdien sin eller blir enda mere verdt. Om du ikke sørger for å holde boligen i god stand vil den sakte men sikkert forfalle og det er med til å forringe verdien. En annen ting er at når det først har skjedd en skade på boligen, så blir det ofte dyrere å reparere om man venter for lenge.

Ekstraordinær generalforsamling

Invitasjon til et historisk vedtak for næringslivet

/Monday, December 7, 2015/Categories:

Styret i Averøy Næringsforum AS inviterer med dette til ekstraordinær generalforsamling
16. desember 2015, kl. 10.15 – 11.00 hos Anne Marit’s Catering & Selskapslokaler (Langnesveien 31, Bremsnes)

– Generalforsamlingen avholdes like etter Averøy Næringsforum sin tradisjonelle julefrokost som i år avholdes i samarbeid med Vest Vind Media kl. 08.00-10.00 på samme sted.

 

Se vedlagt innkalling med informasjon om bakgrunn, praktisk gjennomføring og saksliste.

 

Vel møtt!